• Meer foto's
 • Video
 • Kaart
  Toon routebeschrijving
Wuivende rietstengels aan de Rottemeren, grazend vee in de weilanden en een kerktoren aan de horizon. Dit is het Groene Hart van Zuid-Holland. En midden tussen de molens en de poldersloten ligt Landal De Koornmolen.

Hier in Zevenhuizen wisselt u de poldernatuur af met stadse dynamiek. Rotterdam, Den Haag en Gouda liggen in de buurt. Wat u ook kiest, bij thuiskomst wacht één van de vrijstaande bungalows u op. Door de ligging van het park, gaat u net zo makkelijk een dagje naar Madurodam als naar het strand van Scheveningen. Of bezoek de stad Rotterdam met zijn Koopgoot, musea en Diergaarde Blijdorp.

Kenmerken van het park

Faciliteitenwijzer

Overdekt zwembad
2
Kinderfaciliteiten en activiteiten
2
Sport en Ontspanning (binnen)
3
Sport en Ontspanning (buiten)
4
 • Eendragtspolder opnieuw ingericht

  Eendragtspolder opnieuw ingericht

  Vlakbij Landal De Koornmolen ligt natuurgebied de Eendragtspolder dit was eerst een gebied met akker- en tuinbouw, maar is in vijf jaar veranderd in een gebied voor waterberging en recreatie.

  Lees verder
 • Fietsroutes ‘Over-Levende Monumenten!’

  Fietsroutes ‘Over-Levende Monumenten!’

  Ontdek nieuwe verrassende fietsroutes in Zuid-Holland in het kader van het provinciale themajaar ‘Over-Levende Monumenten!’

  Lees verder
 • Ervaar Holland ten voeten uit

  Ervaar Holland ten voeten uit

  Wuivende rietstengels aan de Rottemeren, grazend vee in het weiland en een kerktoren aan de horizon. U vergeet bijna dat u in de Randstad zit.

  Lees verder
 • Nieuw! Natuurlijk Online

  Nieuw! Natuurlijk Online

  Inspiratie opdoen voor een zomervakantie bij Landal? Zon, zomer en volop pret met de vele activiteiten, faciliteiten en evenementen. Bekijk de nieuwste editie van ons digitaal magazine en ontdek alle mogelijkheden. Ook te bekijken op de iPad!

  Lees verder
 • Zoover Awards 2015

  Zoover Awards 2015

  Landal GreenParks is door Zoover onderscheiden als Populairste en Beste Aanbieder. Daarnaast zijn er maar liefst 60 parken bekroond met een gouden, zilveren of bronzen Zoover Award.

  Lees verder
 • Bollo Shop - bestel direct

  Bollo Shop - bestel direct

  Bestel alle Bollo artikelen online in de Bollo Shop.

  Lees verder
 • Evenementen in de buurt van de parken!

  Evenementen in de buurt van de parken!

  De komende tijd staan er veel evenementen op het programma in de buurt van een groot aantal parken van Landal GreenParks. Vind het evenement dat bij u past en combineer het met een verblijf op een van onze parken!

  Lees verder
 • Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heeft u een vraag? Kijkt u eerst bij de Veelgestelde vragen of uw vraag erbij staat. Kunt u geen antwoord vinden, neem dan contact op met ons Contact Center.

  Lees verder
 
Deel via:
Print