Welkom op Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, hoogveen- en heidegebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het park is onderdeel van het grote recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Dit vakantiepark in Molbergen is er om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, golfer en natuurliefhebber. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen. Uw accommodatie, die is van alle gemakken voorzien. En dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dus of u nu de natuur aanbidt, rust zoekt of actief bezig wilt zijn, Landal Dwergter Sand vormt de perfecte locatie. Wat gaat u doen?

Rust, ruimte en natuur

Vanuit uw bungalow zo de natuur in. Wandel door het bos of fiets over de heide; u kunt alle kanten op. Ontspan aan het recreatiemeer, waar de kids eindeloze waterpret beleven. Samen genieten!
  • 160 bungalows 
  • Rustig gelegen in natuur- en recreatiegebied 
  • Recreatiemeer naast het park
Alle faciliteiten Contactgegevens

Actief in de buitenlucht

Samen plezier maken op en rondom het park. De kids ravotten in de speeltuin, crossen met een skelter over het park en trappen een balletje op het sportveld. Jumpend op de airtrampoline zwaaien ze naar u. Ga midgetgolfen met het hele gezin of neem samen een duik in het zwembad. Volop vertier en tijd voor elkaar.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 24,50 (vanaf 2017: € 25) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. (vanaf 2017: € 7,95) en kinderbedlinnen € 6,50 p.p. (vanaf 2017: € 6,75)

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Dwergter Sand

Natuurliefhebbers en rustzoekers

Ga er samen op uit in het groen van de natuur en ontdek de mooiste plekjes. Verken het bos-, heide- en hoogveengebied om u heen. Wandelend of op de fiets geniet u van het uitzicht over het stuwmeer. Een ontspannen dag aan het meer, een balletje slaan op de golfbaan in de buurt of maak een huifkartocht.
Wandelen en fietsenOmgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Uw boodschappen bezorgd of gezellig gourmetten met het gezin? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Oldenburger Münsterland