• Op zoek naar de perfecte
      locatie
      voor uw groep?

  • Meer foto's
Gaat u met een grote groep op vakantie? In de grote bungalows heeft u alle ruimte om met z'n allen vakantie te vieren. Voor groepen tot wel 32 personen! Deze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en er is voor ieder wat wils.

Grote bungalows

Veel parken beschikken over grote bungalows vanaf 10 personen. Bekijk onderaan de pagina het aanbod grote bungalows. In dit overzicht staan alle grote accommodaties overzichtelijk op een rij.

Korting voor kleinere groepen in de 24-persoonsbungalow
 

Meerdere accommodaties naast elkaar

Wij bieden de mogelijkheid om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren op voorkeur, zodat uw groep naast elkaar zit. Zo geniet u toch van uw eigen privacy, maar bent u wel dicht bij elkaar. Het reserveren van meerdere bungalows naast elkaar tot en met 9 accommodaties verloopt via ons Contact Center (0900 - 8842, € 0,20 p. min.).
Wanneer u 10 accommodaties of meer als groep wilt reserveren, dan kunnen uw wensen op maat worden samengesteld door de afdeling Landal Business Line

Reüniebungalows

Wilt u samen op vakantie maar wilt u zich ook terug kunnen trekken in uw eigen bungalow, dat kan! Landal biedt u dan de reüniebungalows aan. Deze bestaan uit drie vrijstaande
6-persoonsbungalows (bij elkaar gelegen) met daarbij één bungalow die geheel is omgetoverd tot één huiskamer met ruime keuken. 

Zakelijke groepen

Alle zakelijke groepsreserveringen lopen via Landal Business Line. Deze afdeling is gespecialiseerd in het op maat organiseren van groepsverblijven op onze parken en biedt verrassende mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, teambuildingprogramma’s of feestavonden. Zo zijn er uiteenlopende mogelijkheden om uw verblijf te combineren met bijvoorbeeld een kookclinic, wandeling met de boswachter, sportief programma, bbq of feestavond.
U kunt op onze parken terecht met groepen tot maar liefst 3.000 personen, waarbij het zelfs mogelijk is om 'uw eigen park' te huren.

Alle grote bungalows

Vind uw grote accommodatie in 3 eenvoudige stappen.

 
Deel via:
Print