Bollo viert feest weekend

Vier feest van 9 tot en met 11 november 2018 op Landal Landgoed 't Loo. Kom samen met uw kinderen genieten van vele (gratis) activiteiten en optredens tijdens het 'Bollo viert feest'- weekend. De kinderen kunnen dansen, feesten en spelen met Bollo en zijn vriendjes. Wilt u niets missen van dit feest? Boek dan snel uw verblijf.
Boek het Bolloweekend

Genieten op de Veluwe

Het 'Bollo viert feest'- weekend wordt in november gehouden en vindt plaats op Landal Landgoed 't Loo. Met onder andere een recreatiemeer, overdekt zwembad, indoorspeelparadijs, een prachtige omgeving en comfortabele (kinder) accommodaties is dit veelzijdige park op de Veluwe de ideale bestemming voor jong en oud.

Feestelijk familieweekend

Het 'Bollo viert feest'- weekend is voor alle Bollo fans! Kinderen in de leeftijd van 0 - 8 jaar en hun ouders, maar ook broertjes, zusjes, opa's en oma's genieten van onze grote kindervriend. Er is van alles te beleven op het park, van diverse shows tot een spetterende mini-disco. Bekijk snel wat er nog meer te doen is tijdens dit weekend boordevol activiteiten
Bekijk het programma

Ontdek de Bollo-app vanuit uw bungalow

Is uw kind moe na alle activiteiten, maar nog lang niet uitgekeken op Bollo? Download dan nu de Bollo-app, boordevol spelletjes en alle afleveringen van de Bollo tv-serie.
Download de Bollo-app

Bollo kleurplaat

We vinden Bollo zo leuk en bijzonder dat we hem zijn eigen kleurplaat hebben gegeven. U hoeft deze alleen nog even te downloaden en uit te printen. Dan kunnen uw kids naar hartenlust kleuren en hun eigen invulling geven aan deze lieve beer. Misschien kunnen ze hem zelfs aan Bollo geven tijdens het 'Bollo viert feest'- weekend!
Download de kleurplaat

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Speciale accommodaties
Accommodatie - Algemeen

Accommodatie faciliteiten

Labels
Indeling
    • meer voorkeuren
    • minder voorkeuren
Accommodatiefaciliteiten
    • meer voorkeuren
    • minder voorkeuren
Filters :
  • Bolloweekend
Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.