Ontspan & Geniet

Geniet van de rust en ruimte die de omgeving van Landal Stroombroek u te bieden heeft en ontspan in Palestra beauty & wellness, het wellnesscentrum van het park. Als parkgast van Landal Stroombroek heeft u nu gratis toegang tot de saunafaciliteiten van Palestra.

Gratis toegang tot Palestra

  • bij uw verblijf op Landal Stroombroek;
  • ook voor gemaakte reserveringen;
  • tijdens uw hele verblijf.
Voor de gratis entree tot de saunafaciliteiten van Palestra dient u vooraf te reserveren via +31-(0)314 39 98 00. De toegang is beperkt. Vol = Vol.

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 26 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Boek uw verblijfVoorwaarden

Deel uw mooiste herinneringen

Bent of gaat u op vakantie bij Landal? Of heeft u bijzondere momenten beleefd op of rond onze parken? Deel dit dan met #OntdekLandal via Twitter, Instagram of Facebook. Deze momenten komen op www.ontdeklandal.nl en wie weet ziet u deze terug in onze advertenties of op de website.
Ontdek Landal

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Bezig met het ophalen van data...

Geen last minutes beschikbaar - Selecteer een datum

Er zijn geen last minutes (tussen nu en 8 weken) beschikbaar voor deze selectie. Door voorkeuren (filters) te verwijderen en/of een andere datum te kiezen kunnen we u weer verder helpen.