Accommodaties

 • Als uw leven rookvrij is, hoort uw vakantie dat zeker ook te zijn! Op onze parken zijn er ook rookvrije bungalows beschikbaar en zijn alle kinderbungalows rookvrij. Het aantal beschikbare rookvrije accommodaties verschilt per park en is beperkt. Helaas kunnen wij u geen niet-roken-garantie geven. Deze categorie is gebaseerd op het vertrouwen dat de niet-roken-regel wordt nageleefd. Geef uw voorkeur door wanneer u reserveert.
 • In (bijna) alle accommodaties is standaard een filter-koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Indien er ook een Senseo-koffiezetapparaat of Nespresso-apparaat in de accommodatie aanwezig is, wordt dit in de brochure en/of bij de accommodatieomschrijving op de website vermeld.
 • Er is standaard een startpakket aanwezig in de accommodatie met afwasmiddel/vaatwastabletten, vaatdoek en afwasborstel. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig in de accommodatie. U kunt een keukendoekenpakket reserveren voor € 5 
 • Bij Landal GreenParks kunt u genieten van een vakantie zoals u dat wilt: van heel eenvoudig tot lekker luxe. Wilt u een appartement, een bungalow of uw eigen landhuis met sauna? U kunt ook kiezen voor een campingplaats en uw eigen tent meenemen, maar we hebben ook fraai gelegen chalets in mooie wintersportgebieden of zelfs prachtig rietgedekte boerderijtjes. Waar u ook voor kiest, u verblijft altijd in de vrije natuur, geniet van de vele faciliteiten op het park en u verblijft in een omgeving waar van alles te ontdekken is. Komt u met een paar vrienden, met kinderen of met een hele groep? Of denkt u aan een familiereünie of het 40-jarig bruiloftsfeest van oma en opa? Maak het zo leuk als u wilt in onze grotere bungalows of onze speciale reüniebungalows.

  Alle accommodaties op een rijtje
 • Al onze accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting. Een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en/of bad en slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden. Wilt u meer comfort? Kies dan een Comfort, Luxe of Extra Luxe accommodatie. 
 • Wilt u tijdens uw vakantie het heerlijke, knusse gevoel van thuis én toch van dat beetje extra luxe genieten? Dat kan! Bij Landal GreenParks kunt u in appartementen verblijven die zeer luxe zijn ingericht, maar die toch dat gevoel van thuiskomen over zich hebben.
 • De accommodaties op een groot aantal parken hebben verschillende particuliere eigenaren. Op grond hiervan kunnen verschillen m.b.t. de inrichting en de indeling van de accommodaties voorkomen.
 • Op vrijwel alle parken is er standaard een kinderbedje en kinderstoel in de accommodatie aanwezig. Echter zijn er enkele uitzonderingen. Kijk daarom bij de uitgebreide informatie van de accommodatie van uw keuze onder het kopje 'standaard in de accommodatie'. Ook bieden wij op enkele parken speciale kinderbungalows aan. 
 • Landal GreenParks biedt autotoegankelijke en autovrije parken aan. Bij autotoegankelijke parken is het geen probleem om uw auto bij de accommodatie te parkeren. Bij autovrije parken mag de auto niet bij de accommodatie geparkeerd worden. Wel is het mogelijk om te laden en te lossen bij de accommodatie. Het is mogelijk een parkeerontheffing te krijgen (speciale parkeerkaart) wanneer u kunt aantonen slecht te been te zijn, zodat u bij uw accommodatie kunt parkeren. Een parkeerontheffing wordt gegeven door de parkreceptie (bij aankomst) door een invaliditeitskaart of een doktersverklaring te tonen. Indien u hier niet over beschikt, dan kunt u bij u boeking natuurlijk aangeven om een accommodatie dicht bij de parkeerplaats te reserveren.
  Bekijk onze autovrije parken
 • Op alle parken is het mogelijk om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren. Een aantal parken beschikt ook over accommodaties voor 10, 12 of zelfs meer personen. 

  Reüniebungalows
  Drie parken van Landal GreenParks beschikken over reüniebungalows. Deze reüniebungalows bestaan uit drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (naast elkaar gelegen) met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één hele grote huiskamer met grote keuken. U kunt dus met maximaal 18 personen overnachten in de drie bungalows en hier eventueel met uw eigen gezin of vrienden ontbijten. U gebruikt de luxe huiskamerbungalow als verzamelplaats waar u kunt borrelen, koffie drinken en zelfs met 18 personen kunt koken en dineren.  

  Groepen en evenementen
  Landal Business Line is gespecialiseerd in grote groepen en familie-evenementen. Indien u meer dan 10 bungalows boekt, kunnen wij uw wensen op maat samenstellen. Zo zijn er tevens mogelijkheden om kooksessies of sportieve programma’s op het park te organiseren door onze eigen chef-koks en sport & recreatieteams.
  Meer voor grote groepen
 • Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om luxe accommodaties te reserveren met een wasmachine, afwasmachine, zonnebank en extra luxueuze inrichting, zoals een dvd-speler, flatscreen-tv en/of badkamer met bubbelbad. Wilt u nóg meer luxe, dan kunt u ook nog kiezen voor een stoomdouchecabine, sauna, tweede badkamer en/of jacuzzi in uw eigen accommodatie.
 • Op de website van het betreffende park, kunt u via het kopje 'accommodaties'  uw geboekte accommodatie bekijken. De details en plattegrond van uw accommodatie verschijnen dan in beeld.
 • Op diverse parken zijn er accommodaties aanwezig met een omheinde tuin of afgesloten terras. Hiernaar kan specifiek gevraagd worden bij het maken van een reservering.
  Bekijk alle accommodaties met een omheinde tuin
 • Op bijna alle parken zijn maximaal 1 of 2 huisdieren toegestaan. Ook zijn er een aantal parken waar huisdieren niet zijn toegestaan.