Veelgestelde vragen

Parkinformatie - Algemeen
 • Kan mijn geboekte verblijf in Nederland doorgaan?

  Onze vakantieparken in Nederland zijn open. Op de website van de Rijksoverheid kunt u zien of u aan de maximale groepsgrootte voldoet. Is dit het geval, dan kan uw verblijf gewoon doorgaan. Op de maatregelen pagina voor vakantieparken in Nederland kunt u zien welke maatregelen er gelden tijdens uw verblijf. 

 • Geldt de avondklok ook op jullie vakantieparken?

  Ja. In Nederland geldt ook op onze parken de avondklok die is ingevoerd door de overheid. Deze geldt tot woensdag 28 april om 4.30 uur. Wij vragen u vriendelijk om hier tot deze tijd rekening mee te houden en tussen 22.00 uur en 04.30 uur in uw accommodatie te verblijven. Maak het samen gezellig met een goede film of een leuk spelletje! U mag wel naar buiten om uw hond aangelijnd uit te laten.

  In België geldt momenteel een nachtklok van 0.00 uur tot 5.00 uur in Vlaanderen. In Wallonië en Brussel geldt een avondklok van 22.00 uur tot 6.00 uur.

   

 • Waarom verschillen de maatregelen op de parken?

  Elk park is uniek, qua ligging en faciliteiten. We wegen daarom per land en per park zorgvuldig af welke maatregelen we nemen.

 • Zijn mondkapjes verplicht bij een bezoek aan een van de vakantieparken?

  Nederland
  In de publieke binnenruimtes van al onze Nederlandse parken is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij kunnen gasten weigeren wanneer zij ervoor kiezen om dit niet te doen.

  Gaat u naar de Waddeneilanden? Zorg dan dat u een mondkapje op doet op de boot. De veerboot naar de Waddeneilanden wordt ook gezien als openbaar vervoer.

  België
  Er geldt een mondmaskerplicht in alle openbare ruimtes, op alle Belgische parken voor iedereen vanaf 12 jaar.

  Duitsland
  Op de parken in Duitsland is een mondkapje verplicht in alle openbare gelegenheden op zowel parken als buiten de parken.

  Oostenrijk
  Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle restaurants/ horecagelegenheden, winkels, banken, openbaar vervoer, taxi's, stoeltjesliften en alle medische instellingen. Ook bij bijeenkomsten en diensten waarbij 1 meter afstand niet mogelijk is. Dit geldt niet voor kinderen onder de 7 jaar en personen met bepaalde ziektes.

  Denemarken
  Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Deze zijn alleen verplicht op het vliegveld. 

  Groot-Britannië
  Mondkapjes zijn verplicht in het openbaar vervoer, supermarkten, winkels en ziekenhuizen. Ook wordt het aanbevolen om op plekken waar dit niet mogelijk is afstand te houden. 
   
  Tsjechië
  In Tsjechië zijn mondkapjes alleen verplicht in de metro (niet in tram, bus en trein).

 • Tot hoe laat kan ik inchecken?

  In verband met de avondklok tot en met woensdag 28 april om 4.30 uur, vragen wij u op tijd in te checken. Dit kan in Nederland tot 22.00 uur.