Veelgestelde vragen

Parkinformatie - Faciliteiten
 • Zijn de zwembaden geopend?

  In de persconferentie is aangekondigd dat alle zwembaden in Nederland moesten sluiten. Helaas is het dus op dit moment niet mogelijk om te zwemmen op onze parken. Houd onze maatregelen pagina in de gaten. Zodra zwemmen weer mogelijk is, geven we hier aan waar je rekening mee moet houden. 

 • Zijn de parken open voor dagrecreatie?

  Nee, helaas is dagrecreatie nog niet mogelijk.

 • Is Bollo op het park aanwezig?

  Bollo staat te trappelen om alle activiteiten weer te doen, maar wel op afstand. Bollo neemt zo nu en dan een kijkje op bijvoorbeeld een golfcar. Bollo knuffelen en met Bollo dansen gaat helaas even niet. Maar hij kan niet wachten om weer langs te komen.

 • Zijn de restaurants op de Nederlandse parken geopend?

  Goed nieuws: onze terrassen zijn weer open! Tussen 12- 18 uur ben je welkom voor een hapje en drankje. Buiten deze tijden zijn de terrassen gesloten. Helaas mogen we je nog niet binnen ontvangen in onze restaurants. Maar gelukkig wordt het steeds beter weer! Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Bestel gerechten van de Brasseriekaart of maak een keuze uit ons snackbar- en pizza-assortiment. Genoeg keuze! We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Eet smakelijk!

 • Welke faciliteiten op parken zijn open?

  Er zijn strengere maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus in te perken. Hierdoor hebben wij de volgende faciliteiten helaas moeten sluiten:

  • Zwembaden
  • Indoorspeelparadijs
  • Speelhallen
  • Bowlingbanen

  Bezorgen en afhalen blijft mogelijk op onze parken. Ook kunt u nog steeds gebruik maken van onze outdoor faciliteiten. Op de parken hebben we een Fun & Entertainment pick-up point gecreëerd. Hier regelt u inschrijvingen en betalingen voor activiteiten en faciliteiten en kunt u knutsel-, sport-, en spelmateriaal aanschaffen om in en rond uw bungalow te gebruiken. Bollo's huisje is ook te bewonderen.

  Activiteiten:
  Georganiseerde groepsactiviteiten worden niet meer aangeboden. Individuele activiteiten en activiteiten voor maximaal 2 personen of een huishouden zoals mini golf, fietsverhuur en de ontdek scharrelbox, worden wel aangeboden.

   Kijk op onze maatregelenpagina voor de laatste updates.