Veelgestelde vragen

De situatie op de Landal parken in Europa
 • Hoe is de situatie in Nederland, België en Duitsland?

  Nederland
  Alle parken in Nederland zijn geopend. Je bent van harte welkom op een van onze parken.

  Op dit moment zijn al onze indoor faciliteiten (m.u.v. Park- en giftshops) en zwembaden gesloten. Wel kun je gebruik maken van onze outdoor faciliteiten en de afhaal- en bezorgmogelijkheden. Kijk op onze maatregelenpagina voor de laatste updates. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we naar onze Zorgeloos boeken pagina.

  België
  Alle parken in België zijn geopend.

  Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal je vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent. Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Kijk op onze maatregelen pagina voor de laatste updates.

  Voor onze gasten uit Nederland: Dit park ligt net over de grens in België. Dat betekent dat het landelijke reisadvies van invloed kan zijn. Kijk op de website van Nederland Wereldwijd voor het actuele reisadvies voor je gewenste aankomstdatum. 

  Duitsland
  In verband met strenge maatregelen in Duitsland zijn onze Duitse vakantieparken helaas gesloten van 2 november 2020 tot mei 2021.

  De vakantiewoningen of appartementen op Landal Winterberg en Dormio Eifeler Tor zijn vanaf 15 mei weer te boeken voor en verblijf. Landal Travemünde en Landal Dwergter Sand zijn vanaf 17 mei weer geopend. Landal Salztal Paradies is vanaf 19 mei weer te geopend. Landal Mont Royal, Sonnenberg, Eifeler Tor, Wirfttal, Warsberg en Hochwald zijn vanaf 24 mei weer boekbaar voor een ontspannen vakantie met een veilig gevoel. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen op een van onze vakantieparken.

 • Hoe is de situatie in Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland?

  Denemarken
  Alle vakantieparken in Denemarken zijn met de nodige aanpassingen weer open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent.

  Kijk op onze maatregelen pagina voor alle genomen maatregelen op onze vakantieparken. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina.

  Oostenrijk
  In verband met strenge maatregelen in Oostenrijk zijn onze Oostenrijkse vakantieparken helaas gesloten.

  Vanaf 19 mei 2021 zijn Landal Rehrenberg, Landal Bad Kleinkirchheim, Landal Brandnertal en Landal Chalet Matin weer geopend. Vanaf 21 mei zijn ook Landal Resort Maria Alm, Landal Katschberg en Landal Hochmontafon weer te boeken voor een verblijf. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op een van onze vakantieparken.

  Zwitserland
  Alle vakantieparken in Zwitserland zijn met de nodige aanpassingen open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan je gewend bent.

  Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina.

 • Hoe is de situatie in Groot Brittannië?

  Er gelden reisbeperkingen in en naar Groot Brittannië. Het is helaas niet mogelijk om een boeking te maken voor de parken in Groot Brittannië met aankomst t/m 17 mei 2021. Zodra de situatie veranderd zullen wij dit hier updaten.

  Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we naar onze Zorgeloos boeken pagina.

 • Hoe is de situatie in Tsjechië en Hongarije?

  Tsjechie
  De regering van Tsjechië heeft maatregelen genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten ons park Landal Marina Lipno tot 15 mei 2021 te sluiten.

  Hongarije
  De Hongaarse regering heeft maatregelen genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten ons park Landal Residence Duna tot 9 mei 2021 te sluiten.