Hoe is de situatie in Nederland, België en Duitsland?

Nederland
Alle parken in Nederland zijn geopend. U bent van harte welkom op een van onze parken.

Op dit moment zijn al onze indoor faciliteiten (m.u.v. Park- en giftshops) en zwembaden gesloten. Wel kunt u gebruik maken van onze outdoor faciliteiten en de afhaal- en bezorgmogelijkheden. Kijk op onze maatregelenpagina voor de laatste updates. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we u naar onze Zorgeloos boeken pagina.

België
Alle parken in België zijn geopend.

Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal uw vakantie er iets anders uit zien dan u gewend bent. Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden geopend. Kijk op onze maatregelen pagina voor de laatste updates.

Voor onze gasten uit Nederland: Dit park ligt net over de grens in België. Dat betekent dat het landelijke reisadvies van invloed kan zijn. Kijk op de website van Nederland Wereldwijd voor het actuele reisadvies voor uw gewenste aankomstdatum. 

Duitsland
In verband met strenge maatregelen in Duitsland zijn onze Duitse vakantieparken helaas gesloten van 2 november 2020 t/m 3 mei 2021.

De vakantiewoningen of appartementen op Landal Mont Royal, Sonnenberg, Eifeler Tor, Wirfttal, Warsberg, Hochwald, Winterberg en Ferienpark Marissa zijn vanaf 4 mei weer te boeken voor een verblijf. Landal Travemünde, Landal Dwergter Sand en Landal Salztal Paradies zijn vanaf 10 mei weer boekbaar voor een ontspannen vakantie met een veilig gevoel. We kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen op een van onze vakantieparken.