Veelgestelde vragen

Vakantie boeken
 • Kan ik nog een verblijf boeken?

  Jazeker, op onze website of via het Contact Center kun je direct je verblijf boeken. Bekijk de maatregelen op onze parken in Nederland, zodat je ziet hoe je verblijf eruitziet. Voor bepaalde landen geldt dat onze parken door de maatregelen niet geopend zijn. Bekijk de maatregelen per land.

 • Kan ik nog alle accommodaties boeken?

  Nederland
  Onze Nederlandse parken zijn open. Op de website van de Rijksoverheid kun je zien wat de maximale groepsgrootte in een bungalow is. De informatie is te vinden onder de kopjes ‘Corona en reizen binnen Nederland’ en ‘Groepen in een vakantiehuis’. 

  België
  Er geldt een maximum van 1 persoon in de sociale bubbel (per huishouden). Dit wil zeggen dat je - naast je eigen huishouden - met 1 extra persoon een accommodatie mag boeken. 
   
  Duitsland
  De huidige situatie heeft ook invloed op het aantal personen waarmee je kunt verblijven in onze accommodaties. Zodra onze vakantieparken in Duitsland weer open mogen, vind je hier de laatste informatie. 

  Oostenrijk
  In Oostenrijk geldt geen maximum aan het aantal personen per bungalow. 

  * Momenteel zijn onze parken in Duitsland en Oostenrijk gesloten. Onder het kopje Situatie per land op deze pagina vind je meer informatie over de parken in deze landen.

 • Zijn er speciale boekingsvoorwaarden rondom corona?

  De maatregelen rondom het coronavirus brengen Landal GreenParks in uitdagende omstandigheden. Daarom hebben we tijdelijk een aanpassing gedaan in onze voorwaarden. Bekijk de boekingsvoorwaarden die van toepassing zijn. Dit hangt af van de datum waarop je je boeking hebt gemaakt.

 • Als ik nu een verblijf boek, kan ik dan wachten met betalen totdat ik zeker weet dat mijn verblijf doorgaat?

  Als je een verblijf boekt, vragen wij direct om een aanbetaling te doen. Het restbedrag dien je uiterlijk 8 weken voor je aankomstdatum te voldoen. Dit is niet gewijzigd. Je kunt betalen via MijnLandal, ook als je met de recreatie-voucher wilt betalen. Een overzicht van alle betaalmogelijkheden vind je hier.

 • Kan ik met meerdere gezinnen in een vakantiehuis in Nederland?

  Houd de site van de Rijksoverheid in de gaten voor alle maatregelen die getroffen zijn voor een vakantie in eigen land. Je kunt meer informatie vinden onder de kopjes ‘Corona en reizen binnen Nederland’ en ‘Groepen in een vakantiehuis’. Hier kun je ook zien wat de maximale groepsgrootte in een accommodatie is.

  Als je een verblijf hebt geboekt en door de getroffen maatregelen de toegestane groepsgrootte overschrijdt, kun je omboeken. Vraag in dat geval een voucher aan. Met deze voucher kun je op een later moment een nieuw verblijf boeken.