Veelgestelde vragen

Reis Cadeau kaart inwisselen
 • Wat is de Reis Cadeau kaart?

  De Reis Cadeau kaart is een giftcard die in diverse verkooppunten in Nederland en online besteld kan worden. Deze cadeaukaart is o.a. te verzilveren bij online reserveringen van Landal GreenParks.

 • Hoe lang is Reis Cadeau geldig?

  Reis Cadeau is drie jaar geldig vanaf de aankoopdatum. U dient de cadeaukaart binnen deze termijn van drie jaar te besteden. De geldigheid van de Reis Cadeau kunt u controleren op de website van Reis Cadeau kaart.

 • Hoe kan ik betalen met Reis Cadeau?

  Zoek uw verblijf uit, kies bij het betaalscherm voor cadeaukaart en vervolgens voor de Reis Cadeau kaart. Is uw aankoop duurder dan de waarde van uw cadeaukaart? Dan kunt u het verschil bijbetalen. Wanneer uw aankoop goedkoper is dan het saldo blijft het restant op de Reis Cadeau staan om een andere keer te besteden.

  Let op! Een foto van uw kaartcode, een overgeschreven kaartcode of een scan van uw pas in een pasbewaarapplicatie zoals Apple Wallet of Stocard wordt niet als geldig betaalmiddel geaccepteerd!

 • Mijn code werkt niet. Hoe kan dat?

  Wat vervelend dat uw code niet werkt! Voor de zekerheid vragen wij om het nummer van de cadeaukaart nogmaals te controleren. Bij één verkeerd of missend cijfer pakt de website de code al niet meer. Wanneer u problemen blijft ervaren bij het gebruik van de unieke code raden wij u aan om contact op te nemen met de Service Desk van Reis Cadeau kaart via info@reiscadeaukaart.nl, het contactformulier op de website of +31 (0)23 5186101.

 • Moet ik het saldo op mijn Reis Cadeau in één keer besteden?

  Reis Cadeau kan een waarde hebben tussen €5,- en €150,-. Dit bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Wanneer u een overnachting boekt met een lagere waarde dan het bedrag op de cadeaukaart, blijft dat bedrag staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op uw kaart lager? Dan kunt u het restant bijbetalen. De waarde van uw Reis Cadeau staat vermeld aan de binnenkant van de verpakking in het daarvoor bestemde invulvakje. Tevens kunt u het saldo op je cadeaukaart hier checken.