Welke arrangementen kan ik reserveren?
Je kunt een arrangement eenvoudig samen met jouw bungalow online reserveren. Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze. Niet alle arrangementen zijn na het maken van een reservering nog op te geven. Naast de bovenstaande arrangementen zijn er ook all-in arrangementen waarbij ook de bungalowhuur al inbegrepen is.
Onze arrangementen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn boodschappen online bestellen?
Voor een groot aantal parken kun je online boodschappen bestellen. Wanneer je een verblijf gereserveerd hebt, kun je tot twee dagen voor aankomst alvast boodschappen online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling bij aankomst voor je klaar staat in de bungalow. Dat is makkelijk!
Landal ParkShop Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook een Comfortpakket boeken bij mijn reservering?
Het is zeker mogelijk om een Comfortpakket te reserveren. Je kunt het gewenste pakket aanvinken onder het menu 'Extra' bij je online boeking of je kunt het gewenste pakket doorgeven aan de medewerker van het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
Meer pakketten Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ben ik verplicht bedlinnen af te nemen bij een verblijf?
Bedlinnen is een verplichte afname bij Landal GreenParks. De kosten hiervoor bedragen € 8,95 per persoon per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen voor € 7,50 per kind per verblijf. Indien je gebruik wilt maken van een kinderbedje en deze niet standaard in de bungalow is inbegrepen, wordt er extra huur gerekend voor het kinderbed.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer zijn de schoolvakanties en feestdagen precies?
Via de volgende link vind je een overzicht van de landelijke schoolvakanties en feestdagen. De voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie zijn adviesdata van  het Ministerie van Onderwijs. Informeer bij de school van jouw kind(eren) of de onderstaande periodes inderdaad gelden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat is bij de huur inbegrepen en wat niet?
Bij de huur inbegrepen  Niet bij de huur inbegrepen - verplichte bijkomende kosten
Reserveringskosten € 30
Elektriciteit, gas, water en verwarming (m.u.v. parken in Denemarken)
Het eerste kinderbedje (exclusief bedlinnen) en kinderstoel, indien standaard aanwezig in bungalow/appartement 
 Bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf per persoon per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen betaalt men extra huur voor het bedje 

Toegang tot (overdekt) zwembad (indien aanwezig)*
Toeristenbelasting (tussen de € 1 en € 3, dit bedrag is per park verschillend) 

Btw   
Schoonmaakkosten   

*(m.u.v. Landal Village l'Eau d'Heure, tegen betaling)
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden als mijn voorkeur niet meer beschikbaar is?
Het is niet mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden als de bungalow en periode van jouw voorkeur niet meer beschikbaar is. Je kunt wel regelmatig onze site bezoeken om direct onze beschikbaarheid te bekijken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Bij het reserveren kan ik een voorkeursboeking doen. Wat houdt dit in?
Indien je een voorkeur hebt om een bepaalde accommodatie te reserveren, bijvoorbeeld vanwege speciale voorzieningen voor de inrichting van de accommodatie of de ligging ervan, dan kan dit vastgelegd worden tegen betaling van voorkeurskosten. De kosten hiervoor bedragen € 35. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zelf de ligging of inrichting van de accommodatie bepalen.

Rook- of huisdiervrij
Ook is het mogelijk om een voorkeur aan te geven voor een rookvrije of huisdiervrije accommodatie. Deze voorkeur is gratis.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik een accommodatie reserveren met een voorkeursnummer?
Er is een mogelijkheid om te reserveren met een voorkeur voor o.a. een speciale of specifieke accommodatie of bijvoorbeeld een bepaalde ligging. Voor deze voorkeursboeking wordt € 35 in rekening gebracht. Je kunt jouw voorkeur met betrekking tot een bepaalde ligging aangeven tijdens het online reserveren. Je kunt ook een specifiek accommodatienummer reserveren. Voor een aantal accommodaties is dit online mogelijk en voor de overige accommodaties kun je contact opnemen met het Contact Center via tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden