Heeft Landal GreenParks ook ruimte voor vergaderingen en/of evenementen?
Ja zeker. Denk aan bedrijfsuitjes, vergaderingen of een ander evenement. Inspiratie opdoen op een unieke locatie, midden in de natuur!
Bekijk hier de mogelijkheden Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe kan ik arrangementen toevoegen of verwijderen?
Je kunt een arrangement eenvoudig toevoegen tijdens het maken van je boeking. Nog even nadenken of liever later toevoegen? Dat kan ook later via je account. Ook kun je in je account het arrangement dat je hebt toegevoegd weer verwijderen. Je ontvangt het bedrag terug op het park (tot 100 euro). Is het bedrag hoger? Dan wordt het  binnen 14 dagen teruggestort naar je rekening.
Onze arrangementen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn boodschappen online bestellen?
Ja, voor een groot aantal parken is dit mogelijk. Als je een een boeking hebt gemaakt, kun je tot twee dagen voordat je aankomt alvast boodschappen online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling bij aankomst voor je klaar staat in de bungalow. Dat is makkelijk!
Landal ParkShop Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik ook handdoeken en opgemaakte bedden bijboeken?
Ja, je kunt dan in je account kiezen voor een comfortpakket. Als je een comfortpakket boekt, heb je zowel handdoeken als opgemaakte bedden. Ook kun je kiezen voor alleen handdoeken of alleen opgemaakte bedden. Het verschilt per park waar je uit kunt kiezen. Je kunt deze extra’s toevoegen tijdens het maken van je boeking of achteraf via je account.
Meer pakketten Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik zelf het huisnummer kiezen van mijn accommodatie?
Ja, dat is mogelijk! Tijdens het maken ban je boeking kun je zelf een huisnummer kiezen. Je kunt dit vast laten leggen voor € 35.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wat is bij de huur inbegrepen en wat niet?
Bij de huur inbegrepen:
  • Elekriciteit, gas en verwarming (m.u.v. parken in Denemarken)
  • Een kinderbedje en kinderstoel zijn inbegrepen. Kijk voor de zekerheid op de factuur of dit ook geldt voor het park waar jij verblijft.
  • Toegang tot (overdekt) zwembad (indien aanwezig) 
  • Btw
  • Schoonmaakkosten
Verplichte bijkomende kosten:
  • Boekingskosten
  • Bedlinnen per persoon en kinderbedlinnen
  • Toeristenbelasting per persoon, per nacht (de hoogte hiervan verschilt per park)
  • Neem je huisdieren mee? Hier betaal je voor per huisdier.

In je account kun je onder 'boekingsinformatie' meer vinden over hoe de prijs precies is opgebouwd van jouw geboekte vakantie. Hier zie je de bedragen en het btw-percentage dat is berekend. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden