Veelgestelde vragen

Voorwaarden
 • Hoe oud moet je zijn om een reservering te mogen maken bij Landal GreenParks?

  Landal GreenParks neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Reserveringen die gemaakt zijn door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig. 

  Landal GreenParks behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen afwijkende reserveringen, met name groepen, te weigeren, dan wel hieraan speciale voorwaarden te stellen.

 • Wat zijn de Algemene Voorwaarden van Landal GreenParks?

  Via onderstaande link vind je de Algemene Voorwaarden van Landal GreenParks.

 • Welke kortingen worden gehanteerd door Landal GreenParks?

  Landal GreenParks biedt vele standaard kortingsmogelijkheden. Ook tijdens vakantieperiodes en feestdagen. Indien één van de kortingen van toepassing is, wordt deze automatisch verwerkt in de prijsberekening.

 • Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

  Wanneer je een boeking maakt om op één van onze parken te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van je nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen en het bezoeken van onze websites, verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens Landal GreenParks verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van brochures en mailings of het verwerken van onze gastenenquête. Ingeval van een boeking worden je gegevens vanzelfsprekend gedeeld met het park waar je zult verblijven.

  In de Privacy Notice staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen.

 • Waarom ontvang ik geen Jong gezin- Alles kids- of 55+ korting?

  Landal GreenParks hanteert geen onderscheid op basis van leeftijd of gezinsfase. Hierdoor is de juiste prijs eerder zichtbaar in het boekingsproces. Door deze transparantere prijsstelling zie je direct de op dat moment beste prijs.