Informatie over corona
Alles wat je wilt weten over het verblijven op onze vakantieparken in coronatijd. We hopen je snel te verwelkomen op een van onze parken. Want juist in deze tijd, is het belangrijk om te ontspannen. Blijf gezond en ontdek wat groen kan doen.

De maatregelen op onze parken

De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor ons voorop. We besteden extra aandacht aan de hygiëne op onze parken en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Zo geniet je samen met dierbaren van een ontspannen en onbezorgd verblijf. 
Bekijk de maatregelen

Alles over de recreatie-voucher

Als jouw geplande verblijf niet door kan gaan vanwege landelijke of regionale corona-maatregelen, ontvang je een recreatie-voucher. Deze voucher kun je dan binnen een jaar online inwisselen voor een nieuw verblijf aan een van onze parken. Welk park heb jij op het oog? Geniet van de rust en de ruimte op een van onze parken, midden in de natuur. 
 
 Voucher inwisselen en saldo checken    Vraag een voucher aan

Veelgestelde vragen

We hebben de vragen rondom corona verzameld en hier zo goed mogelijk antwoord opgegeven. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.
Vind het antwoord op je vraag

Boek een vakantie zonder zorgen

In deze onzekere tijd wil je naar iets uitkijken, ontspanning, even weg van huis. We snappen dat het spannend is om nu een vakantie te boeken, dat vraagt om flexibiliteit. Daarom kun je jouw verblijf omboeken met onze speciale corona-omboekflexibiliteit. Zo kun je alvast boeken en vooruitkijken, zonder zorgen.
Omboekflexibiliteit en reisadviezen
Zoek & boek jouw verblijf
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum