We vertellen onze gasten over cultureel erfgoed en attracties in de regio

25 november 2019

Elk van onze parken staat in een regio waar veel te beleven is op het gebied van natuur en cultuur. Wij helpen onze gasten dan ook op allerlei manieren om de regio te ontdekken. Zodat ze dat Duitse wijnfeest niet missen, of dat mosselfeest in Zeeland.

  • Regio Host
  • Elk park heeft een gastheer of -vrouw die precies weet wat er te doen is in de regio. Deze host maakt onze gasten wegwijs in de omgeving.

  • Communicatie
  • Een week voor het verblijf krijgen onze gasten het magazine met tips voor uitjes. Daarnaast geven we tips op onze website en communicatie in de accommodaties.

De regio versterken en toegankelijk maken voor onze gasten
WAT
We willen de lokale cultuur en ondernemers versterken
Elk park van Landal GreenParks ligt in een unieke regio, met een grote rijkdom aan cultuur en natuur. We willen onze gasten kennis laten maken met die mooie omgeving, die interessante cultuur en typische streekgerechten en producten.  
WAAROM
Juist de verschillen per regio maken de omgeving zo mooi
Een gezonde maatschappij bestaat uit allerlei regio's met elk hun eigen schoonheid. Daarom is het belangrijk dat kleine ondernemers blijven bestaan. En dat plaatselijke gerechten niet in de vergetelheid raken. Zo houdt een regio zijn unieke karakter, waar onze gasten en wij zelf zo van houden.