We werken samen met regionale ondernemers en gemeenten

26 november 2019

Als je toerisme naar een regio brengt, dan heeft dat invloed op de omgeving. Wij vinden het belangrijk dat deze invloed positief is. Zodat de mensen in de regio, de natuur en de ondernemers er baat bij hebben dat wij er zijn.

Overleg en samenwerking 
De managers van onze parken werken daarom vaak samen met gemeenten en organisaties in hun regio: 

  • De General Manager van Landal Rabbit Hill is lid van het Veluwefonds, dat de economische en ecologische ontwikkeling in balans houdt.
  • De General Manager van Landal Port Greve in Zeeland is actief bij de RECRON, dat zich inzet voor recreatiebedrijven op Schouwen-Duiveland.
  • Diverse parken werken samen met de lokale voedselbank om voedselverspilling tegen te gaan en bij te dragen aan de maatschappij. 

Resultaten op Schouwen-Duiveland

  • Zo rijdt er nu bijvoorbeeld een bus over Schouwen-Duiveland die vakantiegangers langs alle attracties rijdt. Nu werkt de organisatie aan verschillende ideeën voor duurzaam vervoer in de regio, zoals per fiets of over het water.

De regio versterken en toegankelijk maken voor onze gasten
WAT
We willen de lokale cultuur en ondernemers versterken
Elk park van Landal GreenParks ligt in een unieke regio, met een grote rijkdom aan cultuur en natuur. We willen onze gasten kennis laten maken met die mooie omgeving, die interessante cultuur en typische streekgerechten en producten.  
WAAROM
Juist de verschillen per regio maken de omgeving zo mooi
Een gezonde maatschappij bestaat uit allerlei regio's met elk hun eigen schoonheid. Daarom is het belangrijk dat kleine ondernemers blijven bestaan. En dat plaatselijke gerechten niet in de vergetelheid raken. Zo houdt een regio zijn unieke karakter, waar onze gasten en wij zelf zo van houden.