We besteden veel aandacht aan talentontwikkeling van onze medewerkers

6 december 2017

Het ontwikkelen van talent is heel belangrijk voor Landal GreenParks. Want juist die medewerkers die langer bij ons zijn en blijven groeien, zijn waardevol voor ons bedrijf.

Als zij doorgroeien naar nieuwe posities, brengen ze een schat aan ervaring en ideeën mee. Of hun ervaring zorgt voor rust en stabiliteit in het team.

Stages
Elk jaar begeleiden we zo'n 700 stagiaires in ons bedrijf. Dat varieert van snuffelstages voor MBO'ers tot onderzoekstages voor studenten van HBO en universiteit.

De stagebegeleiders die voor hen verantwoordelijk zijn, kunnen zelf ook een training volgen in het overbrengen van kennis. Mede hierdoor zijn we in Nederland al meermalen uitgeroepen tot leerbedrijf van het jaar!

Trainingen en doorgroeimogelijkheden

Elk jaar bieden we zo'n 1.500 verschillende trainingen aan. Dit geeft aan hoe belangrijk we de ontwikkeling van onze mensen vinden. Dit blijkt ook uit het feit dat veel collega’s lang bij ons bedrijf werken en intern doorgroeimogelijkheden krijgen en benutten. Er zijn bijvoorbeeld heel wat park- en afdelingsmanagers ooit begonnen als stagiair!

We streven naar gezonde, gelukkige medewerkers
WAT
We geven onze mensen begeleiding, training en voordelen
We helpen onze medewerkers om hun talenten optimaal te ontwikkelen. 

Ook helpen we onze medewerkers om geestelijk en lichamelijk fit te worden en te blijven. 

En we laten medewerkers meeprofiteren van onze inkoopvoordelen.
WAAROM
Wie zich goed voelt, heeft een positieve invloed
Dankzij onze medewerkers kunnen we elk jaar 2,5 miljoen gasten een onvergetelijke vakantie bieden. Daar zijn we ze dankbaar voor. En we hebben ze nodig. 

Daarom willen we ervoor zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn als mens, dat ze zich optimaal ontwikkelen en dat ze zich gewaardeerd voelen voor hun werk.