In 6 jaar hebben we €298.885 ingezameld voor Right To Play

19 juni 2018

Wij vinden dat kinderen moeten kunnen spelen. Daarom zetten wij ons al zes jaar in voor Right To Play, een fonds dat speelgoed voor kinderen verzorgd.

Dit jaar slaan we nogmaals de handen in één tijdens de Dam tot Dam loop. Door middel van een sponsorloop zal er weer geld ingezameld worden voor Right To Play!

Inzameling voor Right To Play

In de periode van 2012 t/m 2017 hebben we geld ingezameld voor Right To Play Gedurende deze periode hebben we wel € 298.855 ingezameld!

Sponsoring en activiteiten

Onze gasten hebben geld gedoneerd voor activiteiten die we hebben georganiseerd, of hebben Right To Play artikelen gekocht. Onze medewerkers hebben zich laten sponsoren bij de Dam-tot-Damloop, en profsporters hebben sportclinics gegeven. Hartelijk dank voor ieders bijdrage!

We willen een positieve impact hebben op de maatschappij
WAT
We zorgen voor onze medemens - dichtbij en ver weg
Er zijn heel veel mensen op wie wij indirect invloed hebben. De boeren die koffie voor ons produceren bijvoorbeeld. Daarom kiezen we steeds meer voor fairtrade. 

En ook dichterbij willen we graag een positieve impact hebben. Als we spullen over hebben, geven we ze zoveel mogelijk weg, samen met goede doelen. 
WAAROM
Iedereen verdient een goed leven
Als wij het kunnen doen, fairtrade inkopen en spullen weggeven - dan zien wij het ook als onze morele plicht om het te doen.