België, plezant vakantieland

Bent u op zoek naar actie? Of juist naar rust en gezelligheid? Tijdens een verblijf op één van de drie vakantieparken in België hoeft u niet te kiezen. Charmante dorpjes bezoeken in Belgisch Limburg of steile berghellingen beklimmen in De Ardennen. Kies de regio die bij u past!
  • Gevarieerde landschappen
  • Avontuur en ontspanning
  • Pittoreske dorpjes

Verrassend en gevarieerd

Tijdens een survivaltocht door De Ardennen ontdekt u de rijkdommen van dit ongerepte natuurgebied. Ga abseilen voor een flinke adrenalinekick. Sportievelingen kunnen er ook raften, zwemmen en kanoën. Het Nationaal Park Hoge Kempen in Belgisch Limburg is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. 
Op pad in de regio

De leukste wandelregio's

Trek uw wandelschoen aan en neem de hele familie mee op pad. Er liggen kilometers natuur op u te wachten in België. Kiest u voor een wandeling door charmante dorpjes, langs meren of door uitgestrekte dennenbossen? Wij hebben voor u alvast de leukste wandelroutes per regio op een rijtje gezet.
Wandelmogelijkheden

Paradijs voor fietsers

Bent u klaar voor een actieve dag? Stap dan op de fiets of mountainbike. Fiets over steile berghellingen, langs uitgestrekte meren en door eindeloze bossen.
Dit gevarieerde Belgische landschap is echt een paradijs voor fietsers! Een uitdagende of ontspannende rit... waar kiest u voor? 
De leukste fietsregio's

Regio's in België