Fietsen in De Ardennen

Op onze twee parken in De Ardennen beleeft u veel fietsplezier. Vanaf uw accommodatie fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Voor de avonturiers zijn er diverse mountainbikeroutes, die u langs prachtige plekjes leiden. Trek er samen op uit en geniet van de natuur!
Boek nu een verblijf in De Ardennen

Op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Laat uw eigen fiets dan thuis en kies voor het Fietsarrangement. Ga er samen op uit, ontdek de natuur en geniet van al het moois om u heen! Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Fietsroutes

Bewegwijzerde fietsroutes
De VVV-kantoren in de omgeving kunnen u veel informatie verschaffen over de verschillende bewegwijzerde routes. Maak gebruik van het knooppuntsysteem zodat u zelf uw fietsroute kunt bepalen langs diverse knooppunten van wegen. Bekijkt u eens het overzicht van verschillende fietsroutes.

RAVel-paden
De RAVel-paden zijn een netwerk van routes die u een ontspannende en zorgeloze rit kunnen bieden. Deze hellingloze fiets- en wandelpaden lopen langs voormalige spoorlijnen, jaagpaden langs rivieren en beddingen. Een echte aanrader!
Mountainbikeroutes
Steile hellingen beklimmen en crossen door het bos kunt u uitstekend met uw mountainbike. De ANWB biedt een routegids met 57 unieke mtb-routes aan. Er zijn ook vele bewegwijzerde mountainbikeroutes in de omgeving van de Belgische parken.