Verken De Ardennen

In de directe omgeving van onze twee parken in De Ardennen zijn tientallen uitgezette wandelroutes. Het uitgebreide netwerk van wandelpaden maakt de regio een paradijs voor wandelaars. De recepties op onze parken voorzien u tijdens uw verblijf graag van tips en meer informatie over de wandelroutes.
Boek nu een verblijf in De Ardennen

Op de parken

Op de vakantieparken van Landal GreenParks houden wij rekening met de behoefte om te wandelen. Voor liefhebbers hebben wij het Frisse Neus arrangement samengesteld. Hiermee ontdekt u de mooiste plekjes in de regio. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Wandelroutes

Uitgestippelde wandelingen
In De Ardennen zijn er veel wandelingen te maken voor beginners en gevorderden. Vanuit de plaats Rahier vertrekken diverse natuurwandelingen die u naar de
mooiste ongerepte natuur brengen. Een rivier van steen tot
steen oversteken of een helling beklimmen behoren tot
de obstakels die uw tocht avontuurlijk maken.

Stadswandelingen
In de omgeving van vakantiepark Landal Village les Gottales kunt u een stadswandeling maken. Vanuit de stad Spa kunt u begeleide natuurwandelingen maken.
Nordic Walking
Vergeet uw Nordic Walking poles niet als u naar De Ardennen gaat. Door de vele wandelpaden kunt u de sport gemakkelijk beoefenen. Mocht u zelf geen materiaal hebben of deze vergeten zijn kunt u op Landal Village les Gottales ook Nordic Walking poles huren.