Fietsen in Belgisch Limburg

Ontdek wat Belgisch Limburg te bieden heeft en trek er samen of met het hele gezin op uit. Maak een prachtige fietstocht door beekdalen en naaldbossen.
Of stap op de mountainbike en trek de natuur in. Een fietstocht naar de historische stad Hasselt is ook echt een aanrader. Wij hebben hieronder alvast een aantal fietsroutes voor u op een rijtje gezet.

Op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom het vakantiepark in starten diverse fietsroutes. Ook hebben wij het Fietsarrangement voor u samengesteld. Ontdek hiermee de leukste plekjes van de regio! Kijk 
voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Fietsroutes

Fietsroutes vlakbij het vakantiepark
In de nabije omgeving van vakantiepark Landal Mooi Zutendaal in Belgisch Limburg liggen verschillende routes die voor fietsliefhebbers echt de moeite waard zijn. Langs valleien en door bossen, langs heide en vergezichten en door pittoreske dorpjes...

Kattevennenroute (55 km)
De kattevennenroute voert u door Nationaal Park Hoge Kempen. De route brengt u langs uitgestrekte dennenbossen, heidevlakte, grote waterplassen en mooie panorama’s. De Europlanetarium, gelegen centraal in domein Kattevennen, is één van de vijf actieve volkssterrenwachten van Vlaanderen. Geniet tijdens uw tocht van een lekkere picknick!  

Knooppuntensysteem
De fietspaden en weggetjes in Belgisch Limburg zijn allemaal in kaart gebracht, zo ontstonden er knooppunten met nummer. Met het fietsknooppuntensysteem kunt u gemakkelijk zelf uw fietsroute uitstippelen. U bepaalt dus zelf waar de tocht naar toe gaan en hoe lang de route wordt.