Fietsen aan de Oostzee

Door het vlakke gebied is de Oostzeekust één van de beste Duitse regio's om te fietsen. Er zijn een groot aantal fietsroutes beschikbaar die u langs de kust of door het bos leiden. Maak onderweg een stop in een pittoresk dorpje en geniet van de rust. Wij hebben hieronder alvast een aantal routes voor u samengesteld.

Op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom de vakantieparken starten diverse fietsroutes. Ontdek hiermee de leukste plekjes van de regio! Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Fietsroutes

De Oostzeekust-fietsroute 
Ontdek de schoonheid van de Oostzeekust door middel van de Oostzeekustroute. Deze fietsroute is in totaal 1.075 km lang en valt dan ook onder de meerdaagse fietstochten. In Flensburg, bij de Deense grens, begint de fietsroute waarna de zee een permanente begeleider is tot het eindpunt in Usedom. 

Hemmelsdorfer Meer 
Fiets langs de rietkragen van het Hemmelsdorfer Meer en voel de rust. Geniet van de prachtige omgeving en de mooie uitzichten. Onderweg kunt u de vers gerookte paling proeven die de vissers uit het meer hebben gehaald.
Mountainbikeroute 
Vlakbij Landal Travemünde loopt een sportieve mountainbikeroute. De 16 km lange route start in de plaats Brodten en gaat via Travemünde naar Niendorf. Onderweg rijdt u langs de steile kust van de Oostzee.

Fietsverhuur 
Heeft u niet de mogelijkheid gehad om uw eigen fiets mee te nemen op vakantie? Het is mogelijk om in de plaats Priwall, vlakbij Landal Travemünde, fietsen te huren. Zo kunt u toch nog avontuurlijke fietstochten maken!