Verken de Oostzee

Lekker uitwaaien aan de Oostzee? Ga naar buiten, maak een heerlijke wandeling en geniet van de gezonde frisse zeelucht. De vele eilandjes, vissersdorpen en Hanzesteden aan de Duitse kust zorgen voor veel vertier. Of verken het groen van de natuur op schiereiland Priwall. Ontdek de mooiste wandelroutes!

Op de parken

Op de parken van Landal GreenParks houden wij rekening met de behoefte om te wandelen. Lekker uitwaaien aan de Oostzee? Ga lekker naar buiten, maak een heerlijke wandeling en geniet van de gezonde frisse zeelucht. De vele eilandjes, vissersdorpen en Hanzesteden aan de Duitse kust zorgen voor veel vertier.
Welk arrangement kiest u?

Wandelroutes

Kustwandeling Travemünde
Bekijk de zeldzame flora en fauna aan de kust van Travemünde. Tijdens de kustwandeling van 7,5 km is de Oostzee uw rode draad. U komt langs schilderachtige dorpjes en mooie uitzichtpunten.

Rondje Priwall
Neem de veerboot naar Priwall en ontdek dit mooie eiland. De ruim 6 km lange wandelroute loopt door ongerepte natuur met vele uitkijkpunten. U kunt zelfs de Scandinavische haven zien liggen!
Stadswandeling Lübeck 
De Hanzestad Lübeck staat bekend om de traditionele productie van marsepein. De historische binnenstad is rijk aan monumenten en musea die u zeker gezien moet hebben. Een stadswandeling door Lübeck is de moeite waard.

Nordic Walking 
In de omgeving van Scharbeutz zijn diverse uitgestippelde Nordic Walking routes. Een routenetwerk van korte en lange wandelroutes biedt u veel variatie aan de uitgestrekte kustlijn.