Fietsen in Saar/ Hunsrück

Vergeet de tijd om u heen in de uitgestrekte natuur van Saar/ Hunsrück. Door het hele gebied lopen geweldige fietsroutes die u het gevoel geven écht op vakantie te zijn. Schilderachtige dorpjes, idyllische wijngaarden en rivieren kenmerken het landschap. Stapt u op de fiets tijdens uw verblijf?

Op de parken

De parken in Duitsland bieden de mogelijkheid tot het huren van volwassen-, kinderfietsen en mountainbikes. Volg één van de fietsroutes of kies voor het Fietsarrangement. Zo heb je alles bij de hand om de natuur te ontdekken.
Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Fietsroutes

Ontdek Saar 
De Saar fietsroute leidt u door een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen, zonovergoten wijngaarden en bizarre rotsformaties. De 33 km lange route start in Saarhölzbach en eindigt in Konz.

Fietsroute door Hünsruck
De Ruwer-Hochwald fietsroute is een voormalige spoorlijn, die nu als fietspad geasfalteerd is. De route loopt van Hermeskeil via Reinsfeld, Kell am See, Zerf naar Trier-Ruwer. Tussen het Moezeldal en Hochwald fietst u over zeven bruggen door de wijnstreken. Deze route ligt op ca. 2 km afstand van Landal Hochwald.
Hunsrück-Moezel 
Dertig kilometer fietsen door valleien en dalen in een dichtbegroeid bos, wie wil dat niet? De Hunsrück-Moezel fietsroute start in Bahnhof. Vergeet niet om onderweg een adempauze te nemen en te genieten van de omgeving. 

Mountainbikeroutes 
Bekijk de omgeving eens op de mountainbike! In de regio Saar/Hunsrück zijn meerdere uitdagende mountainbikeroutes die garant staan voor veel rijplezier. De routes in de omgeving van Kell am See bieden u fantastische uitzichten op de bosrijke omgeving en haar valleien.