Fietsen in Flevoland

Fietsen in de provincie Flevoland is puur genieten van het weidse landschap.
U kunt heerlijk fietsen langs het grazende vee in de weilanden. Of fiets u liever naar het gezellige Harderwijk? Ongetwijfeld zult u langs de vele windmolens komen die voor een frisse wind zorgen. Wij hebben alvast wat fietsroutes voor
u samengesteld. U kunt de routes zo lang of zo kort maken als u zelf wilt.

Op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom Landal Waterparc Veluwemeer starten diverse fietsroutes. Of kies voor het Fietsarrangement. Hiermee ontdekt u de mooiste plekjes van de regio. Kijk voor u reserveert
wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Kies het arrangement dat bij u past

Fietsroutes

Digitale fietsrouteplanner 
Met de digitale fietsrouteplanner stippelt u uw eigen fietsroute uit! Deze routeplanner is ontwikkeld door de provincie Flevoland en de Fietsersbond. U kunt hiermee zelf uw route bepalen en aangeven langs welke punten u wilt fietsen.

Fietsknooppuntensysteem
De fietspaden en weggetjes in Flevoland zijn allemaal in kaart gebracht, zo ontstonden er knooppunten met nummers. Met de Fietsknooppuntenkaart kunt u gemakkelijk zelf uw fietsroute uitstippelen. 
U bepaalt dus zelf waar de tocht naar toe gaat en hoe lang de route wordt. Voor diverse uitgestippelde fietstochten kunt u terecht op de website van VVV Zeewolde.

Rondje Oostvaardersplassen
Ruimte, water en natuur zijn kenmerkend voor de fietsroute rond de Oostvaarderplassen. Een 68 km lange afwisselende fietsroute leidt u door het karakteristieke Flevoland. Langs de uitstekende fietspaden kunt u prachtige vergezichten zien.