Verken Flevoland

In de jonge provincie Flevoland kunt u mooie wandelingen maken. De vele natuurgebieden bieden u de mogelijkheid om in alle rust en ruimte van de
natuur te genieten. Wandel door natuurgebied Het Harderbos en volg één van
de wandelroutes. Geeft u de voorkeur aan een stadswandeling? Ga dan op pad in Almere of Elburg. Ga er samen op uit en geniet van de frisse buitenlucht! 

Op de parken

Op de parken van Landal GreenParks houden wij rekening met de behoefte om te wandelen. Voor liefhebbers hebben vrijwel alle parken het Frisse Neus arrangement. Kilometers natuur liggen op u te wachten. Geniet ervan! Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

GPS-routes 
Wilt u de omgeving op een andere manier ontdekken? Volg dan één van de GPS-routes die door Flevoland lopen. Op een leuke en ontspannen manier verkent u de omgeving samen met de hele familie.

Stadswandeling Almere 
Bewonder Almere tijdens één van de vier stadswandelingen. Het Stadshart, de Almere Haven, de Eilandenbuurt en de Regenboogbuurt wachten om door u ontdekt te worden. Een ervaren gids zal u begeleiden tijdens de wandeling.
Nordic Walking 
De wandelpaden in Flevoland kunt u ook uitstekend betreden voor Nordic Walking. Naast de gewone wandelpaden zijn er ook een aantal speciale
Nordic Walkingroutes die u rondleiden door deze geweldige regio.