Dit is Limburg

Er zijn volop mogelijkheden om eropuit te trekken in de omgeving. Lekker winkelen in Maastricht, een actieve dag met het hele gezin in SnowWorld Landgraaf of genieten van de prachtige natuur? Deze tips, en nog een heleboel meer, hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet.

Evenementen in de omgeving

In Limburg zijn er jaarrond ook vele leuke evenementen. Onze parken niet alleen de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken, maar ook de plek om te verblijven om een van de evenementen te bezoeken.
Bekijk evenementen

Drielandenpunt

Vaals
Waar Nederland, België en Duitsland aan elkaar grenzen, vindt u het drielandenpunt. Met een labyrint, een grote speeltuin en diverse terrasjes is dit een leuk uitje voor het hele gezin.
Website

Attractiepark Toverland

Sevenum
Dit attractiepark in Limburg heeft top attracties, stoere achtbanen en shows, zowel binnen als buiten. Er is volop vermaak! Door de variatie in attracties is er voor ieder wat wils, zelfs voor de allerkleinsten.
Website

Gemeentegrot

Valkenburg
Ontdek de wereld onder Valkenburg in de Gemeentegrot. Hier is het goed dwalen door een fraai doolhof, vol cultuur en bodemschatten. U kunt te voet of per trein de grot verkennen.
Website

Thermae 2OOO

Valkenburg
Op de top van de Cauberg komt u volledig tot rust tijdens een wellnessdag bij Thermae 2OOO. Geniet hier van thermaalbaden, whirlpools, sauna's, stoombaden en diverse massages en behandelingen.
Website

Hertog Jan Brouwerij

Arcen
Als u dicht bij de Hertog Jan Brouwerij komt, ruikt u de kenmerkende moutlucht. Het bewijs dat in de brouwerij nog altijd Hertog Jan Bier gebrouwen wordt. Ontdek de passie waarmee dit bier wordt gebrouwen.
Website