Walhalla voor wielrenners

Nergens is er zoveel internationale wielerhistorie geschreven als op het Zuid-Limburgse asfalt. Beroemde beklimmingen zoals de Eyserbosweg en de Keutenberg zijn zowel berucht als geliefd onder duizenden wielerliefhebbers. En tijdens een verblijf op een van onze parken kunt u gewoon deze routes zelf trotseren.
Wielrennen in Limburg

Fietsen in Limburg

In Limburg kunt u genieten van fietspaden die u door de heuvels met prachtige vergezichten leiden. Wij hebben alvast verschillende routes voor u samengesteld. Op zoek naar adrenaline? Stap op de mountainbike en volg één van de routes vol adembenemende afdalingen en scherpe bochten.
Fietsverhuur op de parken

Fietsarrangement op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom de vakantieparken
starten diverse fietsroutes. Ook hebben wij het Fietsarrangement voor
u samengesteld. Ontdek hiermee de leukste plekjes van de regio! Kijk
voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Lees alles over het fietsarrangement

Fietsroutes

Knooppuntensysteem 
De fietspaden en weggetjes in Limburg zijn allemaal in kaart gebracht, zo onstonden er knooppunten met nummers. Met het fietsknooppuntensysteem kunt u gemakkelijk zelf uw fietsroute uitstippelen. U bepaalt dus zelf waar de tocht naar toe gaat en hoe lang de route wordt. Maar ook het VVV heeft diverse uitgestippelde fietsroutes voor u klaar liggen.

Grotbiken
Wilt u op een unieke manier de omgeving verkennen? Probeer dan het grotbiken. U legt door de grotten een parcours af op een aangepaste mountainbike. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.
Mountainbike speurtocht 
Met de mountainbike speurtocht komt u langs de mooiste plekjes langs de Geul, het Gulpdal en de Belgische Voerstreek. U krijgt een mountainbike van goede kwaliteit en een routebeschrijving mee en onderweg krijgt u een aantal leuke opdrachten. De tocht duurt ca. 2,5 uur.