Verken Zeeland

Zeeland is een unieke provincie die als geen ander in het teken van water
staat. De eindeloze Zeeuwse kust nodigt u uit voor lange (strand)wandelingen. Door de natuurgebieden liggen vele wandelroutes die u leiden langs stille boerenlandschappen en nostalgische dorpjes. Een aantal wandelroutes brengen u zelfs over de grens naar België!

Op de parken

Bent u een wandelliefhebber? Kies dan het Frisse Neus arrangement. Met een gevuld rugzakje met versnaperingen en gedetailleerde wandelkaart verkent u de omgeving. Geniet met elkaar van al het moois dat u onderweg tegenkomt. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

Wandelnetwerk Zeeland
Geniet van het Zeeuwse landschap door middel van het wandelnetwerk. Elk knooppunt van wegen en paden heeft een eigen nummer zodat u gemakkelijk uw eigen route bepaald. Het wandelnetwerk Sporen in de Zak is zeer geschikt voor veel wandelplezier.

Uitgestippelde wandelroutes 
VVV Zeeland heeft de mooiste wandelroutes voor u uitgestippeld zodat u op de mooiste plekjes van Zeeland komt. Wandel door de duinen, langs de bloemdijken en door de vele moeras- en waterrijke gebieden  De tientallen wandelroutes kunt u eenvoudig online bestellen.
Wandelen door het Nationaal Park Oosterschelde
Het Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om haar rijke onderwaterleven en de planten- en diersoorten. U kunt wandelen door diverse natuurgebieden zoals het Verdronken Land van Zuid-Beveland en Neeltje Jans. Ook kunt de Oosterschelde helemaal rondlopen over het Oosterscheldepad (200 km). 

Stadswandelingen
Maak onder leiding van een gids een heerlijke stadswandeling. Ontdek de vele stadsgezichten van bijvoorbeeld Goes, Veere en Middelburg. Snoep tussendoor van de heerlijke bolussen en babbelaars of schuif 's avonds aan voor de Zeeuwse oesters en mosselen.