Fietsen in Zuid-Holland

Ontdek wat Zuid-Holland te bieden heeft en trek er samen of met het hele gezin op uit in de buitenlucht. Maak een prachtige fietstocht, omringd door de natuur, polders en gezellige steden. Wij hebben hieronder alvast een aantal fietsroutes voor u samengesteld. Stap gerust even af om één van de leuke bezienswaardigheden langs de fietsroute te bekijken.

Op de parken

Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Rondom de vakantieparken starten diverse fietsroutes. Ook hebben wij het Fietsarrangement voor u samengesteld. Ontdek hiermee de leukste plekjes van de regio! Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Fietsroutes

Zuid-Holland
Op de fiets kunt u genieten van de weidse poldernatuur in het Groene Hart. Midden tussen de molens en de poldersloten kunt u heerlijk fietsen langs het grazende vee in de weilanden. Zeker in de omgeving van de Landal parken. De mooiste fietsroutes rondom de parken hebben we voor u klaar liggen bij de receptie.

Fietsrouteplanner 
Stippel uw eigen route uit via de digitale fietsrouteplanner! Deze routeplanner is ontwikkeld door de provincie Zuid-Holland en de Fietsersbond. U kunt hiermee zelf uw route bepalen en aangeven langs welke punten u wilt fietsen.