Verken Zuid-Holland

Wandelliefhebbers opgelet: de mooiste wandelroutes vindt u in het Groene Hart, gelegen in Zuid-Holland. Het bestaat uit duinen, polders, bossen en heide waar u heerlijk kunt wandelen. Hieronder hebben wij alvast een aantal mooie wandelroutes voor u samengesteld. Komt u de omgeving te voet verkennen?

Op de parken

Bent u een wandelliefhebber? Kies dan het Frisse Neus arrangement. Met een gevuld rugzakje met versnaperingen en gedetailleerde wandelkaart verkent u de omgeving. Het is heerlijk buiten zijn! Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Welk arrangement kiest u?

Wandelroutes

Zuid-Holland
In de omgeving van Landal Beach Villa's Hoek van Holland kunt u prachtige wandelingen maken. Door de prachtige zandduinen bijvoorbeeld. 

Wandelroutes in het Groene Hart 
Het Groene Hart is een perfect gebied voor wandelliefhebbers. Hier kunt u heerlijk wandelen door de groene weilanden of langs de Hollandse plassen bijvoorbeeld. U vindt diverse wandelroutes op de website van VVV Het Groene Hart.

Stadswandeling historisch Gouda 
Historische Stadswandeling (ca. 5 km) door het centrum van Gouda onder leiding van een VVV-gids. De gids neemt u mee op ontdekkingsreis door de oude binnenstad, langs onder andere de St. Janskerk, Stadhuis en de Kaaswaag.

Nordic Walking Rottemeren 
U kunt uitstekend Nordic Walken in het Hoge Bergse Bos en het Lage Bergse Bos, twee recreatiegebieden bij de Rottemeren.