Verken Salzburgerland

Het buitengewoon mooie landschap van Salzburgerland is erg geliefd bij wandelaars. Glooiende heuvels rondom de meren, steile bergtoppen en
groene grasbergen karakteriseren het landschap. Duizenden kilometers aan wandelpaden liggen voor u klaar. Komt u de omgeving te voet verkennen?

Op de parken

Bent u een wandelliefhebber? Wij hebben het Frisse Neus arrangement samengesteld. Dit arrangement biedt u alles wat u nodig heeft om de natuur in te trekken. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

Nationaal Park Hohe Tauern 
Talloze wandelroutes nodigen u uit om met het hele gezin Nationaal Park Hohe Tauern te ontdekken. Als u meer wilt weten over de natuur kunt u ervoor kiezen om met een ranger op pad te gaan. Met 120 bergen hoger dan 3.000 m is dit natuurgebied ook een aanrader voor bergbeklimmers. 

Stadswandeling Salzburg
Salzburg is de hoofstad van Salzburgerland en staat vooral bekend als de geboortestad van Mozart. De vele bezienswaardigheden zijn een bezoek meer dan waard. Er worden diverse rondleidingen gegeven zodat u de stad beter leert kennen.
Wandelen door natuurgebieden 
Vindt de rust en ga wandelen in één van de wonderschone natuurgebieden. Kies de 400 km ongelofelijke wandelpaden in Saalbach Hinterglemm, het grenzeloze wandelparadijs in Saalfelden Leogang of het prachtige wandelgebied in Zell am See.

Nordic Walking 
In Saalbach Hinterglemm lopen 12 gemarkeerde Nordic Walkingroutes. Zowel voor de beginner als voor de gevorderden zijn er genoeg routes. Uiteraard wordt u vergezeld door de spectaculaire uizichten. Ook in de omgeving van de Grossglockner kunt u de Nordic Walkingpaden betreden.