Eropuit in Tsjechië

Naast alle activiteiten op het vakantiepark zijn er in de directe omgeving een heleboel leuke uitjes. Gezellig eropuit met de kinderen naar de dierentuin, culturele en oude steden bezoeken of genieten van de prachtige natuur? Volop mogelijkheden! Wij hebben een aantal leuke tips voor op een rijtje gezet.

Baumkronenpfad

Lipno
Dit unieke pad dichtbij het park biedt u de mogelijkheid om te wandelen tussen de boomtoppen, terwijl u geniet met het uitzicht op het prachtige landschap van het Boheemse Woud. Het pad brengt u naar een hoogte van 24 meter en vanaf de 40 meter hoge uitkijktoren geniet u nog meer van het uitzicht. Tot slot kunt u van de langste glijbaan van Tsjechië naar beneden glijden, of gewoon de trap nemen! Het pad is het hele jaar toegankelijk voor bezoekers.
Website

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov
Český Krumlov is een van de mooiste steden in de Tsjechische Republiek. Ontdek de middeleeuwse stad met haar historische kasteel die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
Website

Zoo Linz

Linz
U ontmoet ongeveer 600 dieren bij een bezoek aan de Linzer Zoo.
Website

Praag

De stad van de honderd torens
De ‘’Gouden Stad’’ is een van de mooiste steden ter wereld. Het oude stadhuis met zijn beroemde astronomische klok. De smlle straatjes van de Joodse wijk, die bekend is van de boeken van Franz Kafka. De gotische Karelsbrug en de Praagse Burcht. Praag heeft vele gezichten, een unieke sfeer en veel charme!
Website

Rodelbaan Lipno Slide Land

Lipno nad Vltavou
De rodelbaan is het hele jaar geopend en is zeker het geld waard! Kinderen vanaf 3 jaar mogen alleen samen met een volwassene, kinderen vanaf 8 jaar mogen zonder begeleiding.
Website

Meer tips