Eropuit in Zuid-Bohemen

Een dagje naar de romantische, middeleeuwse stad Český Krumlov, avonturen beleven met het hele gezin op het boomkroonpad of de Engelse tuin en ridderzaal bekijken van kasteel Hluboká? Er zijn volop mogelijkheden om eropuit te trekken in de omgeving. Wij hebben hieronder alvast een aantal leuke uitjes voor u op een rijtje gezet. Laat u verrassen!

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov
Český Krumlov is een van de mooiste steden in Tsjechië. Ontdek de middeleeuwse stad met haar historische kasteel die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat.
Website

Rodelbaan Lipno Slide Land

Lipno nad Vltavou
De rodelbaan is het hele jaar geopend. Kinderen vanaf 3 jaar mogen alleen samen met een volwassene, kinderen vanaf 8 jaar mogen zonder begeleiding.
Website

Kasteel Hluboká

Hluboká nad Vltavou
Het romantische kasteel behoort tot de mooiste monumenten van de romantische gotiek in Europa. U kunt hier de Engelse tuin, een ridderzaal en een beeldengalerij bewonderen.
Website

Zoo Hluboká

Hluboká nad Vltavou
De dierentuin is gelegen in het park van jagershuis Ohrada dat sinds 1939 een museum met natuurwetenschappelijke collecties tentoonstelt. Nu heeft de dierentuin rond de 300 soorten dieren en meer dan 3000 exemplaren. 
Website

Boomkroonpad Lipno

Lipno nad Vltavou
Op het 675 meter lange pad vindt u naast het unieke uitzicht vanuit de 40 meter hoge uitkijktoren ook andere avontuurlijke belevenissen.
Website

Meer tips