Verken Centraal Zwitserland

Wandelliefhebbers zullen zich in Centraal Zwitserland goed vermaken.
Al wandelend kunt u het berglandschap van de Zwitserse Alpen bewonderen. Via de wandelpaden komt u bij plekjes en uitzichten die alleen te voet te bereiken zijn. Wij hebben voor u alvast een aantal wandelroutes op een rijtje gezet.

Op de parken

Wilt u tijdens uw verblijf de omgeving te voet verkennen? Kies dan voor het Frisse Neus arrangement samengesteld. Dit arrangement biedt u alles
wat u nodig heeft om de natuur in te trekken. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze.
Ontdek alle actieve arrangementen

Wandelroutes

Wandelroute Fronalpstock - Klingenstock 
Deze 14 km lange bergwandeltocht begint in Stoos en gaat via Welesch via Oberfeld naar Fronalpstock. Eenmaal aangekomen in Fronalpstock kunt u bij het bergrestaurant genieten van het heerlijke zonnetje en het panorama uitzicht.

Wandelroute Stoos - Riemenstalden 
Wilt u een wandeling maken door de Zwitserse Alpen? Probeert u dan de 16 km lange wandelroute die van Stoos naar Riemenstalden loopt. Af en toe is er een steile berghelling die u moet trotseren. Durft u het aan?
Weg der Schweiz 
Deze wandelweg was een geschenk van de kantons aan de Zwitserse bevolking voor het 700-jarige jubileum van de eed van Rütli. Het wandelpad loopt van Rütli via Flüelen en Siskon naar Brunnen. U wordt vanzelf enthousiast door de schitterende uitzichten, de natuurlijke paden en de goed aangelegde picknickplaatsen. Tussendoor nodigen banken en bronnen u uit voor een rustpauze.

Nordic Walking 
In de omgeving van Morschach en Stoos kunt u de sport Nordic Walking uitoefenen. U heeft de keuze uit diverse routes van verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden. Vele wandelpaden zijn ook te gebruiken voor Nordic Walking.