| Nieuws

Vernieuwde faciliteiten op Landal Aelderholt

Op Landal Aelderholt zijn veel faciliteiten vernieuwd. Zo is De Brasserie geopend, die beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. Het park heeft een nieuwe Parkshop, waar u terecht kunt voor al uw verantwoorde en lekkere boodschappen. De kinderen kunnen eindeloos knutselen in het nieuwe Atelier.

Verantwoord genieten
De vernieuwde Brasserie op Landal Aelderholt is geopend. De Brasserie beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. U kunt in de vernieuwde Brasserie genieten van ontbijt, lunch en diner. Van verse, lokale ingrediënten - veelal biologisch en duurzaam - worden met passie de lekkerste (streek) gerechten bereid. Daarnaast worden er voor jong en oud diverse kookworkshops georganiseerd.

Knutselen 2.0
Naast Landal Heideheuvel opent ook dit park haar deuren van het Atelier. In het Atelier draait het om lekker bezig zijn. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd, maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen met allerlei recycle materiaal zoals, kurk, papier en oude apparatuur en attributen uit de bungalows. Ook kunnen de kinderen aan de hand van duidelijke voorbeelden de leukste bouwpakketten in elkaar knutselen, terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie in de Brasserie.

Nieuwe Parkshop
Verantwoord, gemakkelijk en lekker vakantieboodschappen doen kan vanaf nu in de nieuwe Parkshop. Onder andere verse ingrediënten, duurzame- en streekproducten zijn hier te koop. U kunt zelf scheppen en tappen voor minder verspilling van verpakkingen. Ook nog leerzaam voor kinderen! De Parkshop is dagelijks geopend.

Adventure Golf
Naast het buiten terras op Landal Aelderholt ligt het vernieuwde Adventure Golf. Ervaar de spannende baan met meer bochten, heuveltjes en obstakels. Plezier voor jong en oud!

Ook benieuwd naar alle nieuwe faciliteiten?
Reserveer dan nu uw verblijf op Landal Aelderholt.