| Nieuws

Ga op stap met de Geluksexpres!

De omgeving van Landal Landgoed Aerwinkel willen ontdekken? Vanaf 18 april 2019 tot en met 24 oktober 2019 staat de Geluksexpres iedere donderdagochtend om 9:30 klaar op het park om te vertrekken voor een verrassende molentour. 

De reis in de fluisterstille, elektrisch aangedreven wegtrein begint bij de Molen van Verbeek. Deze bergkorenmolen is de enige molen die in 1945 niet door de Sprengkommando´s van de Duitsers beschadigd is, maar door de Engelsen bij de bevrijdingsgevechten. Na deze stop zet de Geluksexpres de tour verder naar de Art Galerie TriVidha. Marleen Hansen exposeert hier haar kunst het gehele jaar door, maar komt speciaal op donderdagmorgen naar haar atelier om haar kunst te laten zien. De laatste stop van de Geluksexpres is de Prins Bernhardmolen. Deze molen is in 1945 geheel verwoest, maar het is in 1999 volledig herbouwd. Tegenover de Prins Bernhardmolen ligt ‘De Meulenberg’. Hier kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk huis gebakken Limburgse vlaai voor maar € 4,75.

De kosten voor deze tour bedragen per persoon €9,75 (exclusief koffie en vlaai ). De Geluksexpres zal vertrekken om 9:30 en rond 12:30 weer terug zijn op Landal Landgoed Aerwinkel.

Bent u benieuwd naar de molentour? Reserveer dan de tour bij de receptie of via +31-(0)475 40 43 29.