| Nieuws

Alles Kids in Drenthe

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni vindt het grootste, gratis kinderevenement Alles Kids in Drenthe plaats. Tijdens dit weekend kunnen kinderen twee dagen knutselen, zingen, dansen, springen en nog veel meer!

Gratis attractiepark
In een weekend wordt Emmen omgetoverd tot één groot gratis attractiepark. Regionale en aansprekende landelijke organisaties creëren samen één grote speel- en beleefomgeving op de stadsvloer. Dit outdoor speelfestijn vindt plaats in het centrum van Emmen, Raadhuisplein en de markt. Het evenement staat geheel in het teken van kinderactiviteiten voor kinderen van 2 tot 15 jaar.

Ieder kind is gelijk

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 9 kinderen in Nederland in armoede leeft. Bij het Alles Kids evenement in Drenthe is ieder kind welkom en ieder kind gelijk! Alle kinderen kunnen dit weekend gratis meedoen aan dit speel- en beleefspektakel!

Activiteiten
Het centrum van Emmen is tijdens het festival omgebouwd tot een paradijs voor kinderen. Er worden vele activiteiten georganiseerd zoals een boevenrace, knutselen, schminken en broodjes bakken boven het kampvuur. Daarnaast kunt u op zaterdag genieten van diverse optredens! Meer informatie vindt u op www.alleskidsindrenthe.nl

Verblijf bij Landal GreenParks
Na een dag vol plezier kunt u heerlijk overnachten op één van de parken van Landal GreenParks in Drenthe.

Parken in Drenthe