| Nieuws

Fun & Entertainment Center Sevenum: volop vertier voor jong en oud

Het Fun & Entertainment Center Sevenum, vlakbij de Schatberg, is geopend. Hier valt voor jong en oud van alles te beleven. Beleef een onvergetelijke dag uit in The Portal Action House, Mattel Play! en het ABC restaurant.

ABC Restaurant
Het ABC restaurant biedt maar liefst 11 verschillende restaurants onder één dak voor een all-in prijs! U reserveert een tafel en kunt vervolgens genieten van de heerlijkste gerechten in een sfeervolle omgeving. Er is voor ieder wat wils te smikkelen; van een Salad Bar tot een Steakhouse, van Italian Food tot Mexicaans. Er is ook Seafood, een Chinese Wok en nog veel meer. Een culinaire verwennerij voor iedereen!

The Portal Action House

In The Portal Action House komen de echte- en virtuele wereld samen. Maak kennis met drie verschillende gamewerelden, waarin jij de strijd aan gaat met de Evils, ook wel ‘E’s’ genoemd. Versla deze slechteriken in de diverse levels en beleef avonturen op trampolines, een pumptrack, een half-pipe en een free-running-parcours.

Mattel Play!
In Mattel Play! Sevenum kunnen kinderen een hele nieuwe wereld ontdekken en van zijn/haar rijke fantasie werkelijkheid maken. Mattel Play! Sevenum beschikt over verschillende zones in thema’s van kinderen hun favoriete TV-helden, zoals Thomas De Trein™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™. Ook kunnen de kinderen bouwen, spelen en creëren in de Mega Construx™ and Mega Bloks® zones. Spelen is nog nooit zo leuk geweest!

Uw verblijf bij Landal GreenParks
Wilt u gezellig samen met het gezin erop uit? Bezoek dan FEC Sevenum en beleef samen eindeloos plezier. Combineer deze bijzondere belevingen met een verblijf op Landal Domein De Schatberg.

Kijk op de website van FEC Sevenum voor meer informatie.