| Nieuws

Doe mee aan Earth Hour 2017

Op zaterdag 25 maart 2017 om 20.30 uur vraagt WNF om samen één uur het licht uit te doen voor onze aarde. Landal GreenParks doet hier aan mee door op diverse parken activiteiten te organiseren in het kader van Earth Hour.

Earth Hour in 178 landen
Samen met miljoenen mensen in 178 landen laat Landal GreenParks zien dat zij geeft om de toekomst van de aarde. Over de hele wereld gaan de lichten uit. Zo ook bij de Eiffeltoren in Parijs, het Opera House in Sydney, Trevi fontein in Rome en de Big Ben in Londen. Het signaal wordt zo elk jaar steeds krachtiger.

Landal GreenParks draagt haar steentje bij
Op 25 maart 2017, tussen 20.30 en 21.30 uur, besteedt Landal GreenParks aandacht aan Earth Hour. Doet u ook mee? Op diverse parken organiseren we speciale activiteiten in het donker zoals candle light diners, lampion optochten en Moonlight Bingo. Bovendien delen we kaarsen uit aan gasten.

Duurzaam en betrokken ondernemen
Duurzaam en betrokken ondernemen is een strategische ambitie bij Landal GreenParks. Op tal van terreinen, zowel in de organisatie als op de parken, is Landal actief. U kunt hierbij denk aan het gebruik van Fairtrade koffie en streekproducten, het scheiden van afval en recyclen tot groene stroom, het inzetten van elektrische voertuigen op de parken en de bouw van eco-bungalows.

Green Key en samenwerkingsverbanden
Een groeiend aantal parken heeft het Green Key keurmerk behaald. Daarnaast stimuleert Landal GreenParks regionale samenwerkingsverbanden en wordt er nauw samengewerkt met organisaties als Natuurmonumenten en Right To Play. Een overzicht van de initiatieven kunt u hier vinden.