| Nieuws

Duitsland tweede plaats in Landentop-10

Duitsland is door de bekende Lonely Planet reisgids op de tweede plaats van de tien beste reislanden ter wereld geplaatst. De redactie van de populaire gids heeft ook voor 2019 met hulp van geselecteerde reisspecialisten 10 landen, 10 regio’s en 10 steden uitgekozen die vanwege hun unieke reisbelevingen bijzondere aandacht verdienen en tot nu toe vaak onderbelicht werden.

Vanwege de schitterende natuurlandschappen en de talrijke attracties die uitnodigen om ontdekt te worden, is de tweede plaats voor Duitsland verdiend. Die veelzijdigheid van het land is goed te ontdekken bij de zeven Duitse parken van Landal GreenParks, die in zeven geliefde vakantieregio’s liggen. Aan de kust, midden in de natuur, in heuvels en bergen, en in bos- en heidegebieden. Van de Eifel, de Moezel, het Sauerland en Saar/Hunsrück tot het Oldenburger Münsterland, de Harz en de Oostzee.

 De top 10 van Lonely Planet wordt aangevoerd door Sri Lanka. In rangorde zijn verder opgenomen: Zimbabwe, Panama, Kirgizië, Jordanië, Wit-Rusland, Sao Tomé/Principe en Belize.

Ontdek Duitsland