| Nieuws

Eerste boomwoning op Miggelenberg

Op Landal Miggelenberg is de eerste boomwoning van Landal GreenParks officieel in gebruik gesteld. De feestelijke opening werd gisteren verricht door algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks en Klaas Odink, directeur van Van Wijnen Recreatiebouw.

Echte boomhut
De ‘Droomboom’ staat op circa 3 meter hoogte en heeft de uitstraling van een echte boomhut. Via de trap, die uitkomt op een groot terras, kom je in de woning. Kinderen kunnen via een glijbaan weer naar beneden. Vanbinnen is de boomwoning volledig ingericht voor vier personen; twee volwassenen en twee kinderen. De authentieke inrichting past goed bij sfeer en uitstraling van de boomwoning en vanuit de uitkijktoren in de woning hebben gasten een fantastisch uitzicht over de bossen van de Veluwe.

Uniek project
“Deze unieke boomwoning past helemaal bij Landal: midden in de natuur, waar veel te ontdekken valt. ‘Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur’ is onze drijfveer bij Landal en deze boomwoning is daar een prachtig voorbeeld van. Veel gezinnen gaan hier een mooie vakantie beleven, waaraan ze nog lang met plezier zullen terugdenken. Bovendien is het een mooi voorbeeld van hoe we met een partner als Van Wijnen innoveren en zo de Veluwe aantrekkelijk houden,” aldus Thomas Heerkens van Landal.

Klaas Odink van Van Wijnen sprak van een uniek project: “In ons 25-jarige samenwerking met Landal is dit toch wel de meeste bijzondere woning die wij hebben gebouwd. Gastbeleving, functionaliteit en duurzaamheid komen hier samen.”

De boomwoning op Landal Miggelenberg is te reserveren voor aankomsten vanaf 1 juli 2016.