| Nieuws

Eerste gasten Landal Les Etoiles

Landal Les Etoiles, het nieuwste park van Landal, gelegen in de Belgische Ardennen, heeft vrijdag 1 april 2016 de eerste gasten ontvangen. De populaire mascotte Bollo was op het park aanwezig om hen welkom te heten.

Het park
Landal Les Etoiles bestaat uit 175 vrijstaande houten chalets voor 4-, 6- en 8-persoons gebruik. Tot de faciliteiten op het park behoren onder meer een receptie, parkshop, loungebar en restaurant, binnen/buitenzwembad en sauna, diverse speelfaciliteiten en fietsverhuur. Het park is gelegen op een heuvel met een panoramisch uitzicht over de Maasvallei op ca. 140 km. van Maastricht.

“We zijn bijzonder positief om als Landal park verder te gaan en vernieuwingen te kunnen doorvoeren. We kunnen nu een uitgebreider aanbod van de Fun & Entertainment-activiteiten bieden en ook Bollo is op ons park aanwezig. Het groene en duurzame imago van Landal past uitstekend bij Les Etoiles en de eerste signalen voor de boekingen zien er goed uit en zijn veelbelovend”, aldus Rien Beije, parkmanager van Landal Les Etoiles.

Uitstekende uitvalsbasis
Door de bijzondere ligging leent het park zich uitstekend als uitvalsbasis voor outdooractiviteiten. Beije: “Populaire activiteiten bij onze gasten zijn kajakken op rivier De Lesse (vanaf 6 jaar), Outdoor Dinant Aventure waar men kan klimmen en abseilen, een bezoek aan de historische stad Dinant met de Citadel en de grotten van Merveilleux. In juli en augustus kunnen bovendien vanaf de eigen aanlegsteiger op het park boottochten over de Maas worden gemaakt.” Ook Bouillon met het gelijknamige kasteel en het nabijgelegen Walibi Belgium zijn aanraders.