| Nieuws

Landal GreenParks genomineerd voor Kids Vakantieaanbieder Awards

Voor de twaalfde keer op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. In deze competitie worden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden. Landal GreenParks is wederom genomineerd voor twee ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019’ Awards in de categorieën Groene Vakanties en Vakantieparken XL.

Nominaties
De uiteindelijke winnaars worden bepaald door ouders en kinderen. Vanaf nu is het aan u om een stem uit te brengen door de Kids Enquête in te vullen.


Genomineerd voor:  
Landal GreenParks Groene vakanties
Breng nu uw stem uit
  Vakantieparken XL
Breng nu uw stem uit
  Vakantiemascotte Breng nu uw stem uit
Hof van Saksen Vakantieparken Breng nu uw stem uit
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot en met maandag 7 januari 2019 is het mogelijk om te stemmen. Op zondag 13 januari 2019 worden de awards uitgereikt door Vinchenzo tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs.

Bollo
Vakantiemascottes spelen een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt tijdens de feestelijk uitreiking in de Jaarbeurs de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2019.
Stem op Bollo voor de Kids VakantieMascotte Award

Kindvriendelijke score
 
Om tot de nominaties te komen beoordeelden de juryleden, bestaande uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Maartje van Osch (directeur FamilyFactor) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids), de wijze waarop de kandidaten inspelen op de wensen van kinderen en hun familie.

Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de aanwezigheid van evergreens, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin. Ook is gelet op het actieve, educatieve en eigentijdse karakter van het programma, aandacht voor de natuur, en duurzaamheid binnen zowel de reisorganisatie als het reisaanbod.