| Nieuws

Landal GreenParks genomineerd voor Kids Vakantieaanbieder Awards

Voor de elfde keer op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. In deze competitie worden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden. Landal GreenParks is wederom genomineerd voor twee ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2018’ Awards in de categorieën Groene Vakanties en Vakantieparken XL.

Nominaties
De uiteindelijke winnaars worden bepaald door ouders en kinderen. Vanaf nu is het aan u om een stem uit te brengen door de Kids Enquête in te vullen.


Genomineerd voor:  
Landal GreenParks Groene vakanties
Breng nu uw stem uit
  Vakantieparken XL
Breng nu uw stem uit
  Vakantiemascotte Breng nu uw stem uit
Hof van Saksen Baby vakanties
Breng nu uw stem uit
  Vakantieparken
Breng nu uw stem uit

Tot en met maandag 8 januari 2018 is het mogelijk om te stemmen. De Awards worden op zondag 14 januari 2018 uitgereikt door kinderheld Buddy Vedder, tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs 2018.

Bollo
Vakantiemascottes spelen een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt tijdens de feestelijk uitreiking in de Jaarbeurs de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2018.
Stem op Bollo voor de Kids VakantieMascotte Award

Kindvriendelijke score
 
Om tot de nominaties te komen beoordeelden de juryleden, bestaande uit Frank Oostdam (Directeur ANVR), Maartje van Osch (Oprichter KidsWise en Family Factor) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids), de wijze waarop de kandidaten in de markt inspelen op de wensen van kinderen tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het innovatieve karakter, aanwezigheid van een vakantiemascotte, het animatieprogramma, de persoonlijke aandacht voor de vakantiewensen van de doelgroep, duurzaamheid en innovatie.