| Nieuws

Nieuw: Landal De Reeuwijkse Plassen

Op 23 december 2016 opende Landal GreenParks een nieuw vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen, dichtbij Gouda. De waterwoningen beschikken veelal over een eigen aanlegsteiger. Als eerste vakantiepark in ons land gaat Landal De Reeuwijkse Plassen zelf duurzame elektriciteit opwekken.

Direct aan het water
Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, molens, plassen en meren. Gasten hebben de keus uit geschakelde waterwoningen (voor 2, 4, 6 of 8 personen) en vrijstaande waterwoningen (voor 4, 6, 8 of 10 personen). De waterwoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. De centrale voorzieningen bestaan onder meer uit een receptie, overdekt zwembad, indoorspeelplaats en een parkshop met streekproducten, buiten is er een natuurspeeleiland. Het park is direct gelegen aan een surf- en recreatieplas met recreatiestrand.

Natuur als uitgangspunt
“We hebben er een mooie nieuwe bestemming bij: dit park onderscheidt zich door het fantastische buitenleven: alles is ontworpen met de natuur als uitgangspunt. Gasten kunnen er met de fiets op uit trekken, varen en lunchen op de plassen, wandeltochten maken of het nabijgelegen Gouda bezoeken. Hiervandaan ben je ook in een half uurtje in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dit wordt een bijzonder populaire bestemming bij onze gasten,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Duurzame ontwikkeling
Landal De Reeuwijkse Plassen is duurzaam ontwikkeld. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor duurzame materialen. Bovendien wekt het park als eerste vakantiepark in ons land zelf zijn duurzame stroom op.

Boek nu uw verblijf op Landal De Reeuwijkse Plassen en ontdek het unieke park!