| Nieuws

Nieuw: Landal Kaatsheuvel

Nieuw en luxe vakantiepark
Grenzend aan het dorp Kaatsheuvel ligt Landal Kaatsheuvel op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. VolkerWessels onderneming, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Tilburg ontwikkelt en bouwt hier een vakantiepark met 104 recreatiewoningen en centrale faciliteiten. Er worden 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons woningen in de varianten Comfort en Luxe en speciale kinderbungalows gerealiseerd. Toekomstige gasten krijgen de beschikking over een binnenzwembad, receptie, ParkShop en speelfaciliteiten. De woningen worden eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.

Sprookjesachtige omgeving
“Met Landal Kaatsheuvel voegen we een mooi park toe in een unieke regio, die onze gasten veel te bieden heeft. Prachtige natuur naast de deur, bijzondere attracties in de nabijheid en mooie steden vlak in de buurt. Dat maakt het park bij uitstek geschikt voor families van drie generaties,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Binnenkort start de verkoop
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling start medio september met de verkoop van de recreatiewoningen. Volgens planning worden in de zomer van 2020 de eerste gasten op het park verwelkomd. Direct vanaf de opening krijgt het park het Green Key Gold-certificaat uitgereikt voor duurzaamheid, waaronder gescheiden afvalinzameling, zonnepanelen en het gebruik van led-verlichting.

Meer informatie over de verkoop is hier te vinden.