| Nieuws

Nieuw: Resort Maria Alm in Oostenrijk

Landal GreenParks heeft een nieuw luxe vakantiepark geopend in de alpen van Salzburgerland, Oostenrijk: Landal Resort Maria Alm. Midden in een prachtig berglandschap, met uitzicht op de Hochkönig geniet u van de perfecte combinatie van activiteiten en heerlijke ontspanning. 

De 2- tot 12-persoons comfortabele en luxe appartementen zijn ingericht in modern alpendesign en zorgen voor een bijzondere verwenvakantie.

Activiteiten op en rond het park
Op Landal Resort Maria Alm valt veel te beleven! Hier kunt u niet alleen veel gevarieerde activiteiten in de omgeving verwachten, maar er worden ook wandeltochten met gids aangeboden en op het vakantiepark zelf is een fitnessruimte aanwezig. Het recreatieprogramma voor onze kleine en grote gasten zetten de puntjes op de i van een perfecte vakantie.

Uitgebreide wandelmogelijkheden
Bij wandelingen in de regio Hochkönig (meer dan 340 km uitstekende wandelpaden!) voert elke stap u door adembenemende natuur. Schone berglucht, torenhoge rotsen, idyllische alpenweiden, fris grasland en een prachtig uitzicht op de bergen. Het wandelwegennet is goed bewegwijzerd en onderscheiden met het Oostenrijkse kwaliteitskeurmerk voor wandeltochten.

Meer vakantieparken in Oostenrijk
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze andere vakantieparken in Oostenrijk? Naast het nieuwe Landal Resort Maria Alm heeft Landal GreenParks nog zes andere vakantieparken in Oostenrijk