| Nieuws

De beste Oostenrijkse zomerkabelbanen in de zomer

De 'Beste Oostenrijkse zomerkabelbanen' leiden u naar bergen met speciale thema's en bieden tal van excursies. Veel van deze attracties bevinden zich in de directe omgeving van Landal Rehrenberg.

Bij de "Explorer-tour" op de Kitzsteinhorn ga je door vier klimaatzones van het dal helemaal tot de eeuwige gletsjer, vakkundig geleid door een Nationaal Park-ranger. In Leogang ontstaat, door de rustige wateren van Asitz, een rustige ontspanningsplek op de berg. En op de "Schmittenhöhe", waar 20 jaar kunst op de berg een thema is, wordt geprobeerd buitengewone foto's van de regio Schmitten zichtbaar te maken onder het motto "Kan je het zien?". In Fieberbrunn wordt in samenwerking met het Tiroler Landsmuseum, ondersteund door een eigen app, het bijzondere aspect van de flora en fauna op de berg tastbaar gemaakt.

Het totaal van 69 gecertificeerde regio’s in de bergen bieden ten minste één van de volgende vijf belevenisspecialisaties:

1. Avontuur
2. Familie
3. Plezier
4. Kunst en Cultuur
5. Panorama uitzicht over de omgeving

Verblijf bij Landal GreenParks
Ontdek het prachtige berglandschap met het hele gezin of vrienden en geniet van een onvergetelijke vakantie in de hoogte. Boek uw verblijf bij Landal Rehrenberg en geniet van de 'Beste Oostenrijkse zomerkabelbanen' in de omgeving.